MarketPlace

Despre Decoratiuni-interioare.ro MarketPlace

Decoratiuni-interioare.ro MarketPlace este sistemul prin intermediul caruia site-ul  Decoratiuni-interioare.ro afiseaza propriile oferte cat si unele oferte ale partenerilor pe site-ul Decoratiuni-interioare.ro iar clientii site-ului Decoratiuni-interioare.ro pot comanda simultan o gama mult mai larga de produse, de la oricare dintre acesti parteneri, totul dintr-un singur cont de client. Toti partenerii acceptati in Decoratiuni-interioare.ro MarketPlace sunt atent evaluati si monitorizati pentru a respecta standardele de calitate cu care clientii site-ului Decoratiuni-interioare.ro sunt obisnuiti.

Fiecare produs afisat pe Decoratiuni-interioare.ro este atent selectat, dintr-o gama larga de produse similare.
1.Produs vandut si livrat de Decoratiuni-interioare.ro – produsul respectiv este vandut direct de compania care detine Decoratiuni-interioare.ro, Multilogic SRL, si este insotit de toate serviciile dezvoltate de  site-ul Decoratiuni-interioare.ro.
2. Produs vandut si livrat de PartenerX – produsul respectiv este vandut de PartenerX, o companie independenta, acceptata in site-ul Decoratiuni-interioare.ro MarketPlace pe baza unei analize a calitatii serviciilor si produselor sau prin marketing de afiliere realizat prin platforme de afiliere online. Comanda dumneavoastra este transmisa acestui partener iar produsele comandate sunt livrate direct de fiecare partener in parte impreuna cu toate documentele legale.
3. In cazul in care nu se specifica de catre cine este livrat un anumit produs, in cazul produselor standardizate ( de exemplu la stingatoare ) atunci se va intelege ca acel produs este un „Produs vandut si livrat de catre site sau parteneri acreditati„. Spre exemplu daca stingatoarele vor fi livrate la SATU MARE – atunci acolo va livra o firma din SATU MARE si NU din BUCURESTI. Si asa mai departe in functie de zonele de acoperire ale partenerilor nostri ( pentru ca stingatoarele nu se pot livra prin curier si pentru a asigura preturi de transport aproape de zero)

La sfarsitul fiecarui produs sunt afisate standard urmatoarele informatii: Pentru a va putea oferi serviciile cele mai bune si a va asigura o livrare rapida si un pret cat mai bun atat in Bucuresti dar mai ales in tara, in functie de orasul beneficiarului si conditiile de livrare acest produs poate fi livrat si facturat fie de catre site-ul si compania noastra, fie catre companiile partenere aflate in teritoriu la acelasi pret. Acest lucru vi se va comunica in momentul in care faceti comanda. Dupa ce faceti o cerere de oferta pe site va vom trimite oferta personalizata pentru produsele solicitate si in cazul in care sunteti de acord cu oferta primita va vom contacta pentru o confirmare telefonica ulterioara si a stabili detaliile.

Conditiile comerciale, taxele asociate comenzilor, retururile si garantiile pot fi diferite pentru fiecare partener in parte si nu sunt aceleasi ca cele ce insotesc produsele vandute direct de catre Decoratiuni-interioare.ro. Aceste informatii vor fi specificate clar in pagina fiecarui produs.

Cont client la Decoratiuni-interioare.ro

Folosind contul de client Decoratiuni-interioare.ro, puteti comanda atat produse vandute si livrate de Decoratiuni-interioare.ro, cat si produsele ofertate de partenerii din Decoratiuni-interioare.ro MarketPlace.

Cum puteti comanda 

Cererile de oferta la produsele ofertate de partenerii din Decoratiuni-interioare.ro MarketPlace pot fi comandate prin toate modalitatile cu care v-ati obisnuit deja: folosin linkul de recomandare pe care il gasiti  pe Decoratiuni-interioare.ro si ajungand la magazinele respective unde veti putea comanda direct.
Procesul de solicitare al unei oferte online este cel standard: odata ce ati gasit produsul dorit, apasati pe butonul Adauga in lista de cereri. La adaugarea produselor in lista, veti fi directionat automat in pagina listei de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor la care solicitati oferta, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in lista, puteti reveni in zona produselor prin apasarea butonului „Inapoi la produse”.
In lista de cumparaturi, puteti avea simultan atat produse vandute si livrate de Decoratiuni-interioare.ro, cat si de partenerii din Decoratiuni-interioare.ro MarketPlace.

Termene de livrare si stocuri 

La fel ca si produsele vandute direct de Decoratiuni-interioare.ro, produsele vandute de partenerii din Decoratiuni-interioare.ro MarketPlace nu au afisate informatii de stoc in timp real si nici timpul estimat de sosire la destinatie pentru fiecare localitate din Romania, dar in cazul unei cereri de oferta plasate le veti afla la momentul in care veti primi preturile exacte si raspunsul la cererea dvs. Produsele ofertate de partenerii din Decoratiuni-interioare.ro MarketPlace sunt livrate direct de catre ei sau prin intermediul curieratului rapid.

Modalitati de plata 

Produsele ofertate de partenerii din Decoratiuni-interioare.ro MarketPlace pot fi comandate si platite prin urmatoarele metode: ramburs, OP in avans sau CEC. Impreuna cu produsele comandate, veti primi facturi corespunzatoare de la Decoratiuni-interioare.ro sau de la fiecare partener din Decoratiuni-interioare.ro MarketPlace. In cazul in care optati pentru plata ramburs, veti plati separat fiecare factura in momentul in care vi se livreaza produsele respective, iar plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea.

Livrarea comenzilor 

Livrarea produselor achizitionate de la partenerii din Decoratiuni-interioare.ro MarketPlace  se face direct de catre acestia, prin curier rapid sau prin livrare directa de catre ei. Nu se pot face livrari de la sediul Decoratiuni-interioare.ro. Documentele aferente produselor achizitionate de la partenerii nostri ( factura, certificat de garantie, etc ) sunt livrate de catre partener impreuna cu produsele comandate.
In cazul in care comandati simultan produse de la Decoratiuni-interioare.ro si alti parteneri, veti primi cate un colet separat de la Decoratiuni-interioare.ro si fiecare partener.

Garantie si service 

Pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie veti primi la livrare un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie.
Garantia produselor achizitionate de la partenerii din Decoratiuni-interioare.ro MarketPlace este asigurata de catre partenerul care a vandut produsul sau de catre centrul de service autorizat al producatorului, dupa caz.

Retururi de produse si alte servicii 

Partenerii din Decoratiuni-interioare.ro MarketPlace au obligatia legala sa accepte returul produselor in 10 zile de la livrare dar pot oferi si alte facilitati, acestea fiind specificate in detaliu in pagina dedicata fiecarui produs afiecarui partener.
Extragarantia de Retur in 30 de zile, Service Pick-Up & Return sau livrarea gratuita sunt servicii specifice site-ului Decoratiuni-interioare.ro care se aplica doar produselor care sunt marcate ca fiind vandute si livrate de Decoratiuni-interioare.ro si nu produselor vandute si livrate de catre parteneri.